Autokoulu Roine & Wikman: Syventävä vaiheen opetus

Syventävän vaiheen opetus on korvannut II-vaiheen 19.1.2013 jälkeen.

Syventävän vaiheen kursseja järjestetään viikottain. Soita ja varaa paikkasi numerosta 06 317 1400.

Syventävässä vaiheessa kehitetään perusvaiheen opetuksessa ja harjoitteluvaiheessa hankittuja tietoja ja taitoja. Siinä myös lisätään valmiuksia ajaa vaikeissa olosuhteissa, tunnistaa ja välttää vaaratilanteita sekä ottaa huomioon ympäristövaikutuksia. Syventävässä vaiheessa sekä teoriaopetusta että ajo-opetusta on 4 tuntia. 

Syventävän vaiheen ryhmäopetus toteutetaan Merenkurkun liikenneturvallisuuskeskuksen ajoharjoitteluradalla. 

Miloin syventävän vaiheen voi suorittaa?

B-luokan syventävän vaiheen opetuksen voi aloittaa aikaisintaan kolmen kuukauden kuluttua siitä, kun ajokoe on hyväksytty. Myös harjoitteluvaiheen palautejakson opetus pitää olla saatu.Lyhytaikainen kortti on voimassa 2 vuotta ja syventävä vaihe tulee suorittaa ennen kuin se vanhenee.

Mikäli sinulla on oma tai ystävän auto, voit käyttää sitä. Autokoulu Roine & Wikman tarjoaa myös kouluauton käyttöösi. Tarkista päivän hinta hinnastosta.

Autokoulu Roine & Wikman on opettanut tuhannet vaasalaiset ajamaan. Osaaminen syntyy kokemuksesta. Soita (06) 317 1400, niin opetamme myös sinut ajamaan.


A-kortti

AM120 -luokan ajokortilla voit ajaa mopolla, AM121-kortilla mopoautolla, A1-kortilla pääset kevytmoottoripyörän satulaan ja A-kortilla voit ajaa kaikkein järeimpää Harrikaakin.


B-kortti

B-luokan ajokortilla ajokortilla voit ajaa henkilöautoa, BE-luokan kortilla voit vetää peräkärryä tai asuntovaunua. Harjoitteluvaiheen palautejakson ja syventävän vaiheen suorittamisen jälkeen saat pitkäaikaisen ajokortin.


C-kortti

C-luokan ajokortti oikeuttaa kuljettamaan kuorma-autoja. C1E-luokan ajokortti oikeuttaa kuljettamaan ajoneuvoyhdistelmiä.