Polttaako kesäkatu? Autokoulu Roine & Wikman tarjoaa avun

Meillä voit ajaa henkilöautokortin perusvaiheen, harjoitteluvaiheen ja syventävän vaiheen manuaali- tai automaattivaihteisella autolla.

B-kurssit alkavat joka maanantai. Ajokortin hommaat numerosta (06) 317 1400.

Ikäraja 18 vuotta(  17vuotta aloitus ikäraja)

Ne henkilöautot, pakettiautot ja muut ajoneuvot, joiden kokonaismassa on enintään 3500 kg ja joissa on kuljettajan lisäksi tilaa enintään kahdeksalle henkilölle, sekä ajoneuvoyhdistelmät, joiden vetoauto kuuluu tähän luokkaan ja joissa hinattavan ajoneuvon kokonaismassa on enintään 750 kg tai koko yhdistelmän kokonaismassa enintään 3500 kg eikä hinattavan ajoneuvon kokonaismassa ylitä vetoauton omamassaa.

Tutkintoon pääsyn edellytyksenä olevat vähimmäisopetusmäärät:

Perusvaiheessa teoriaopetusta on 19 tuntia ja ajo-opetusta vähintään 18 tuntia (sisältäen 1 tuntia pimeän ajoa). Perusvaihe päättyy hyväksytyn kuljettajantutkinnon suorittamiseen ja sen jälkeen saa lyhytaikaisen ajokortin.

Harjoitteluvaiheen palautejakson ja Syventävä vaiheen suorittamisen jälkeen saat pitkäaikaisen ajokortin.

Autokoulu Roine & Wikman on opettanut tuhannet vaasalaiset ajamaan. Osaaminen syntyy kokemuksesta. Soita (06) 317 1400, niin opetamme myös sinut ajamaan.


A-kortti

AM120 -luokan ajokortilla voit ajaa mopolla, AM121-kortilla mopoautolla, A1-kortilla pääset kevytmoottoripyörän satulaan ja A-kortilla voit ajaa kaikkein järeimpää Harrikaakin.


B-kortti

B-luokan ajokortilla ajokortilla voit ajaa henkilöautoa, BE-luokan kortilla voit vetää peräkärryä tai asuntovaunua. Harjoitteluvaiheen palautejakson ja syventävän vaiheen suorittamisen jälkeen saat pitkäaikaisen ajokortin.


C-kortti

C-luokan ajokortti oikeuttaa kuljettamaan kuorma-autoja. C1E-luokan ajokortti oikeuttaa kuljettamaan ajoneuvoyhdistelmiä.