Autokoulu Roine & Wikman - AM-luokan ajokortti

AM 120

  • Kaksi- tai kolmipyöräiset mopot
  • Ikäraja 15 vuotta
  • Teoriakoe ja käsittelykoe
  • ANNAMME OPETUSTA MYÖS TALVELLA

Tutkintoon pääsyn edellytyksenä: teoriaopetusta vähintään 6 tuntia, josta vähintään 4 tuntia on yksinomaan mopon kuljettamiseen liittyvää opetusta sekä ajo-opetusta vähintään 3 tuntia, josta vähintään tunti on käsittelyopetusta ja vähintään kaksi tuntia ajo-opetusta liikenteessä.

Koulutuksen ajan on oppilaan käytössä Autokoulu Roine & Wikmanin puolesta kaikki tarvittavat mopoiluvarusteet päästä varpaisiin.

AM 121

  • Kevyet 4-pyörät (mm. mopoautot)
  • Ikäraja 15 vuotta
  • Teoriakoe ja ajokoe

Chatenet mopoautoTutkintoon pääsyn edellytyksenä: teoriaopetusta vähintään 6 tuntia, josta vähintään 2 tuntia on yksinomaan kevyen nelipyörän kuljettamiseen liittyvää opetusta sekä ajo-opetusta vähintään 3 tuntia, josta vähintään tunti on käsittelyopetusta ja vähintään kaksi tuntia ajo-opetusta liikenteessä.

Ajo-opetus voidaan aloittaa, kun henkilö on täyttänyt 15 vuotta. Teoria-opetuksen voi aloittaa puoli vuotta aikaisemmin. Opetus voidaan suorittaa jopa kahdessa viikossa.

Meillä voit suorittaa myös AM-opetuslupaopetuksen turvallisuustunnit opettajalle ja oppilaalle. Hintaan sisältyy suoritetusta tunnista annettava todistus.


A-kortti

AM120 -luokan ajokortilla voit ajaa mopolla, AM121-kortilla mopoautolla, A1-kortilla pääset kevytmoottoripyörän satulaan ja A-kortilla voit ajaa kaikkein järeimpää Harrikaakin.


B-kortti

B-luokan ajokortilla ajokortilla voit ajaa henkilöautoa, BE-luokan kortilla voit vetää peräkärryä tai asuntovaunua. Harjoitteluvaiheen palautejakson ja syventävän vaiheen suorittamisen jälkeen saat pitkäaikaisen ajokortin.


C-kortti

C-luokan ajokortti oikeuttaa kuljettamaan kuorma-autoja. C1E-luokan ajokortti oikeuttaa kuljettamaan ajoneuvoyhdistelmiä.